Γνωρίστε όλη την Ευρώπη
με την αξιοπιστία της Lenis Travel

Ταξιδέψτε με πολυτέλεια σε όλη την Ευρώπη
επιλέγοντας την Lenis Travel

Γνωρίστε τα πιο όμορφα μέρη της Ευρώπης και ανακαλύψτε την κουλτούρα της Γηραιάς Ηπείρου. Ολιγοήμερες και πολυήμερες εκδρομές με το τουριστικό γραφείο Lenis Travel σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Ταξίδι στη Σόφια και στο μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νέβσκι. Βόλτα «πολιτισμού» στο Εθνικό Θέατρο Ivan Vazov και την Εθνική πινακοθήκη ενώ παράλληλα αξέχαστη θα σας μείνει η επίσκεψη στην εκκλησία Boyana και στο Εθνικό παλάτι πολιτισμού.
Στο Πλόβντιβ, δεσπόζει το αρχαίο στάδιο και ωδείο καθώς και το υδραγωγείο ενώ στο Ρωμαϊκό αμφιθέατρο μπορούμε να δούμε τα μαρμάρινα αγάλματα, τους κίονες και τις στοές με τα θρησκευτικά κτίρια σε φαραδική Συναγωγή.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Ένας μεσογειακός προορισμός με εικόνες βγαλμένες από παραμύθι που συνδυάζει βουνό και θάλασσα.
Οι όμορφες παραλίες, οι όρμοι, η μοναδικότητα του ανάγλυφου τοπίου και οι ιστορικές πόλεις προσελκύουν κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Στο Μαυροβούνιο θα θαυμάσετε το υπέροχο μικροσκοπικό νησί Sveti Stefan και θα μαγευτείτε από τη διαδρομή στον Κόλπο του Boka Kotorska.

ΚΡΟΑΤΙΑ

Στην πόλη του Ντουμπρόβνικ, το διαμάντι της Αδριατικής. Η βόλτα πάνω στα μεσαιωνικά τείχη 1.300 ετών θα σας μείνει αξέχαστη ενώ η κρουαζιέρα στο νησάκι Λόκρουμ με την αλμυρή λίμνη – που αποκαλείται Νεκρά Θάλασσα – και η επίσκεψη στο νησί Κόρτσουλα όπου γεννήθηκε ο Μάρκο Πόλο θα ολοκληρώσουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο το ταξίδι σας στη χώρα της Κροατίας.

ΙΤΑΛΙΑ

Ρώμη: Τι να πρωτοδεί κανείς στην πρωτεύουσα της Ιταλίας.  Το μεγαλοπρεπές Κολοσσαίο, το Πάνθεον, τη Φοντάνα ντι Τρέβι, το Βατικανό, τη Ρωμαϊκή Αγορά, την Πιάτσα ντι σπάνια; Μια πόλη έργο τέχνης που σε κάθε σημείο δεν παύει να εκπλήσσει με τη μοναδικής ομορφιάς αρχιτεκτονικής της.

Βενετία: Προμηθευτείτε με μάσκες και κοστούμια και ξεκινάμε το ταξίδι για το καρναβάλι της Βενετίας. Γνωστή για τα κανάλια και τις 410 γέφυρες που τυλίγουν σαν φίδι όλη την πόλη. Αξίζει μια επίσκεψη στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων καθώς και στο Βυζαντινό Ινστιτούτο ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε τη βόλτα στο επιβλητικό Παλάτσο των Δόγηδων καθώς και στον περίφημο καθεδρικό του Αγίου Μάρκου.