Κορυφαία επιλογή υψηλών προδιαγραφών με επιπλέον εξοπλισμό για να προσφέρουν άνεση στους επιβάτες και τον οδηγό, για ασφαλή και άνετη μεταφορά.

Στο τουριστικό γραφείο Lenis Travel, έχουμε επιλέξει κορυφαία οχήματα με πλούσιο εξοπλισμό, υψηλή τεχνολογία και αναβαθμισμένο εσωτερικό.

MERCEDES SPRINTER

MERCEDES SPRINTER 24 ΘΕΣΕΩΝ

Λεωφορείο Minibus 24 θέσεων VIP για τους πιο απαιτητικούς πελάτες, για τις εταιρικές μεταφορές σας, για τις συνεδριακές καθώς και κάθε είδους τουριστικές εκδρομές, με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας μεταφοράς. Εξοπλισμός με ευχάριστους χώρους εσωτερικά, με ενδιαφέρον ντιζάιν, πανοραμικά τζάμια, αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα, ατομικά τραπεζάκια, δυνατότητα εναλλαγής χρωμάτων, CD, DVD, ατομικό φωτισμό και ατομικό aircondition.

FIAT DUCATO

FIAT DUCATO 17 ΘΕΣΕΩΝ

Λεωφορείο Minibus 17 θέσεων για τις εξορμήσεις σας στον εναλλακτικό τουρισμό (rafting, ορειβασία, πεζοπορία και άλλες xtreme δραστηριότητες) καθώς και για την αθλητική σας δραστηριότητα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβο, κολύμβηση κ.τ.λ. )

 

 

BMW X1

BMW

Πολυτελής και άνετη για 5 επιβάτες, η BMW αποτελεί την ιδανική λύση για VIP μετακινήσεις λίγων ατόμων με ασφάλεια και ευελιξία.