Ημερήσια εκδρομή στην Κέρκυρα

Μονοήμερη εκδρομή στο νησί των Φαιάκων του Βασιλιά Αλκίνοου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Μοιραστείτε την εκδρομή με ένα φίλο σας

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

18/01/2020

ΚΟΣΤΟΣ / ΑΤΟΜΟ

€ 20.00

Μονοήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα με την πολυτέλεια και την άνεση της Lenis Travel. Απολαύστε το ταξίδι και το πανέμορφο νησί, με περιήγηση στην πλατεία λιστών και τα γραφικά καντούνια.

Η Lenis Travel σας ταξιδεύει στο νησί των Φαιάκων σε μια μονοήμερη εκδρομή για να απολαύσετε με την παρέα σας τις ομορφιές του νησιού. Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 7:00 από την κεντρική πλατεία της πόλης των Ιωαννίνων. Το πλοίο από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας αναχωρεί στις 08:30 και φτάνει στο λιμάνι της Κέρκυρας στις 09:15 από όπου και θα μεταβείτε με το λεωφορείο στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα στενά καντούνια του νησιού και να γνωρίσετε την τοπική κουζίνα και τα τοπικά γλυκά μέχρι το απόγευμα στις 19:00 όπου και θα συγκεντρωθούμε πάλι στο ίδιο σημείο κατά την άφιξή μας στο νησί για την επιστροφή. Το πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι με προορισμό την Ηγουμενίτσα στις 19:45 και θα επιστρέψουμε στα Ιωάννινα στις 21:30. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε ζητήστε διαθεσιμότητα μέσω της φόρμας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο μας.

Σας ενδιαφέρει η εκδρομή;
Κλείστε θέση σήμερα!

Επικοινωνήστε σήμερα με τη Lenis Travel και ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμπληρώστε τη φόρμα κρατήσεων και ενημερωθείτε άμεσα για τη διαθεσιμότητα. 

* Η αποστολή της φόρμας επικοινωνίας δεν αποτελεί κράτηση θέσης αλλά εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη εκδρομή. Ο υπεύθυνος διοργανωτής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει τη διαθεσιμότητα.