3ήμερη Εκδρομή στην Παναγία της Τήνου

3η Οδική Εκδρομή στην Μεγαλόχαρη της Τήνου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Μοιραστείτε την εκδρομή με ένα φίλο σας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΟΣΤΟΣ / ΑΤΟΜΟ

€ 120

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΤΗΝΟΣ

Ελάτε να προσκυνήσουμε στην Παναγία Ευαγγελίστρια Τήνου ένας από τους πιο σημαντικούς Ιερούς Ναούς θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα , αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο . Αναχώρηση από το κέντρο των Ιωαννίνων !!!

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από την Ακαδημία στο κέντρο της πόλης μας 22:00 μ.μ με προορισμό την Ραφήνα .

2η ΗΜΕΡΑ

Μετά από τις απαραίτητες στάσεις μας ,θα φτάσουμε στο λιμάνι της Ραφήνας τις πρώτες πρωινές ώρες για να επιβιβαστούμε στο καράβι με προορισμό την Τήνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια επίσκεψη στην Μεγαλόχαρη Παναγία Ευαγγελίστρια Τήνου. Ανακαλύφθηκε το 1823 ύστερα από όραμα της μονάχης Πελαγίας .Έχει χτιστεί ακριβώς εκεί πού στο σημείο πού εντοπίστηκε από τις ανασκαφές . Η εύρεση της συνέπεσε χρονικά με την ίδρυση του Ελληνικού κράτους και θεωρήθηκε καλός οιωνός από την ανελεύθερη τότε Ελλάδα και ήρωες της επανάστασης έτρεξαν να την προσκυνήσουν .  Η εικόνα της Παναγίας αποδίδεται στον Ευαγγελιστή Λουκά σύμφωνα με τους μελετητές που αναπαριστά τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου . Εμφανίζεται σε στάση προσοχής και προφέρει λόγια από ένα βιβλίο. Το πρώτο Θαύμα που καταγράφτηκε θεωρούν όταν θεραπεύτηκε από την πανώλη ένα νεαρό παιδί αλλά ως μοναδικό Θαύμα καταγράφεται η ανάβλυση νερού από το πηγάδι που “ούτε δάκρυ δεν έβρισκες” την ώρα της θεμελίωσης του κάτω Ναού της ευρέσεως ο οποίος ονομάστηκε Ναός της Ζωοδόχου Πηγής.Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για βόλτες στα σοκάκια και τις τελευταίες αγορές αναμνηστικών στο νησί .Αναχώρηση από το νησί της Μεγαλόχαρης των Κυκλάδων αργά  το μεσημέρι και επιστροφή στην Ραφήνα .Επιβίβαση στο λεοφορείο και με τις απαραίτητες στάσεις θα φτάσουμε στις πόλη μας αργά το βράδυ με το μυαλό μας γεμάτο αναμνήσεις και αγαλλίαση στην ψυχή μας.

Σας ενδιαφέρει η εκδρομή;
Κλείστε θέση σήμερα!

Επικοινωνήστε σήμερα με τη Lenis Travel και ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμπληρώστε τη φόρμα κρατήσεων και ενημερωθείτε άμεσα για τη διαθεσιμότητα. 

* Η αποστολή της φόρμας επικοινωνίας δεν αποτελεί κράτηση θέσης αλλά εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη εκδρομή. Ο υπεύθυνος διοργανωτής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει τη διαθεσιμότητα.