ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Μονοήμερη από τα Ιωάννινα στην Κέρκυρα

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Μοιραστείτε την εκδρομή με ένα φίλο σας

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

08/08/2021

ΚΟΣΤΟΣ / ΑΤΟΜΟ

€ 25

Μονοήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα για να προσκυνήσουμε στον Αγ. Σπυρίδωνα, για την λιτάνευση του σεπτού σκήνωμα του Αγίου,που γίνετε στις 11 Αυγούστου σε ανάμνηση της θαυματουργής επέμβασής του το 1716 μ.Χ ο οποίος έδιωξε σε μία νύχτα τους χιλιάδες ,χιλιάδων των Τούρκων εισβολέων και διέσωσε το νησί της Κέρκυρας.

Μονοήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα για να προσκυνήσουμε στον Αγ. Σπυρίδωνα, για την λιτάνευση του σεπτού σκήνωμα του Αγίου,που γίνετε στις 11 Αυγούστου σε ανάμνηση της θαυματουργής επέμβασής του το 1716 μ.Χ ο οποίος έδιωξε σε μία νύχτα τους χιλιάδες ,χιλιάδων των Τούρκων εισβολέων και διέσωσε το νησί της Κέρκυρας.Οι κάτοικοι δεν απελπίστηκαν και με προσευχές και δεήσεις, πολλοί στρατιώτες είδαν τον Άγιο Σπυρίδωνα με την μορφή καλόγερου πλαισιωμένου από  εκατοντάδες ουράνιες αγγελικές δυνάμεις να βγαίνει από τον ναό του οποίου και το Θαυματουργό του λείψανο απειλώντας τους επιτιθέμενους μουσουλμάνους με αναμμένο πυρσό που μεγάλωσε τον πανικό τους. Έτσι ο  Άγιο που δεν τους χαλάει χατήρι κέρδισαν το ποθούμενο και ανάγκασε και τους Ενετούς να αναγνωρίσουν τον Άγιο ως ελευθερωτή .

                                                        ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 

-Μεταφορά από Ιωάννινα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

– Ακτοπλοικά εισιτήρια προς και από Κέρκυρα

– Μεταφορά από λιμάνι Κέρκυρα κοντά στον Ναό του Αγ. Σπυρίδωνα

 

Σας ενδιαφέρει η εκδρομή;
Κλείστε θέση σήμερα!

Επικοινωνήστε σήμερα με τη Lenis Travel και ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμπληρώστε τη φόρμα κρατήσεων και ενημερωθείτε άμεσα για τη διαθεσιμότητα. 

* Η αποστολή της φόρμας επικοινωνίας δεν αποτελεί κράτηση θέσης αλλά εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη εκδρομή. Ο υπεύθυνος διοργανωτής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει τη διαθεσιμότητα.