Προτεινόμενες εκδρομές εσωτερικού & εξωτερικού

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε τις εκδρομές που διοργανώνει το τουριστικό γραφείο Lenis Travel στα Ιωάννινα. με προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ταξιδέψτε παντού με πολυτελή minibus και γεμίστε τη ζωή σας με όμορφες αναμνήσεις.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Τρίκαλα-Μύλος των Ξωτικών 12-19-27/12/2021 & 3/1/2022

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Ελάτε να ζήσουμε την χαρά των Χριστουγέννων στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ελλάδος που θα ταξιδέψει και φέτος μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!!!

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

04/12/2021

2ήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Ελλάδος την Αθήνα.Βόλτα στην αγορά της στην Ερμού και βραδινή έξοδο για ξεφάντωμα μέχρι πρωίας .Περιήγηση στα αρχαία αξιοθέατα της, το Παναθηναϊκό Στάδιο,το Ναό του Ολυμπίου Διός, την Αψίδα του Αδριανού, το Κοινοβούλιο και το μνημείο στον Άγνωστο Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος.Στην Ακρόπολη τον Παρθενώνα ,το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης  και τέλος θα περάσουμε από τα στενά της πλάκας και θα πάμε στην Αρχαία Αγορά και τον ναό του Ηφαίστου.Αγορά αναμνηστικών και σουβενίρ, καθώς και άλλα διάφορα πράγματα στα παλαιοπωλεία στο Μοναστηράκι.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

17/12/2021

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ,ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ,ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΓΟ ΤΖΑΝΝΕΤΑΚΗ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ,ΣΤΗΝ Ι.Μ.ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ,ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

27/11/2021

Αναχώρηση από το κέντρο της πόλης μας στην Ακαδημία στις 8:00π.μ για την Βασίλισσα του Βορρά την Θεσσαλονίκη . Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε την βόλτα σας ,τα ψώνια σας,να γευτείτε τις απολαύσεις τις στα Λαδάδικα και στην Πλατεία Ναυαρίνου,να πιείτε τον θεσπέσιο καφέ της με θέα στον Θερμα’ι’κό και τον Λευκό Πύργο.Στις 18.00 μ.μ θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη των Ιωαννίνων. BLACK FRIDAY ( Επόμενη μέρα )

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΚΟΖΑΝΗ-ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ-Ι.Μ.ΚΟΙΜ.ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΝΕΡΑΙΔΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

07/11/2021

Μονοήμερη Εκδρομή στην πόλη της Κοζάνης στην Λίμνη Πολυφύτου στην Νεράιδα με την φανταστική θέα της Λίμνης και την Γέφυρα των Σερβίων να την κόβει στην μέση και στην Ι.Μ.Κοιμήσεως Θεοτόκου της Παναγίας με τον εξαιρετικό Βοτανόκηπο και τα δημιουργικά φυσικά προϊόντα εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Καρδίτσα -Τρίκαλα - Λίμνη Πλαστήρα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

13/11/2021

Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιάς στην Πύλη Τρικάλων Tην Ι.Μ Αγίου Γεωργίου ή Καρα’ι’σκάκη .Διασκέδαση διανυκτέρευση στην πόλη της Καρδίτσας .Επίσκεψη στην Ι.Μ.Κορώνης ( Παναγιάς ) από τον 12 ο αιώνα ( έτος 1123). Θα δούμε το Κάστρο στο Φανάρι στη θέση που άλλοτε υπήρχε η Αρχαία Ιθώμη .Θα δειπνήσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό σε ένα εστιατόριο Όνειρο.Στην πόλη των Τρικάλων για να δούμε τα αξιοθέατα της , τους τεχνικούς καταρράκτες από την περίφημη γέφυρα των Τρικκαίων ,να περπατήσουμε τους πεζόδρομους της ,να απολαύσουμε στην ποιο σύγχρονη Πόλη της Ελλάδος τον καφέ της .